Øster Møllevej hjemmeside Side 1

Øster Møllevej hjemmeside Side 2Forhaven er indrammet af gangsti og indkørsel belagt med betonfliser, stenbede med hortensia, lavendel og buksbom samt to troldnød op langs huset. En lille græsplæne holder pladsen foran huset åbent. Forhaven afgrænses mod fortovet af en lav kampestensmur sat i beton.

Baghaven er domineret af græsplæne og indrammet af plankeværk mod begge sider. Bunden af haven er skyggefuld pga æbletræer og hassel. Mod naboen mod nord er indrettet en overdækket terrasse med siddeplads, grill og klatreplanter (vildvin og druevin). I forlængelse heraf er der indrettet højbede, og placeret et solitærttræ (valnød). Mod naboen mod syd er anlagt et enkelt rhododendron bed kantet af lavendel, samt en bambus. Midt i haven står en flagstang.

Haven skal indrettes, så den passer til den lille nytilflyttede familie. Den skal indrettes med flere rum, så den opfattes større og giver flere oplevelser, når man færdes i den. De flere rum giver plads til større plantevariation, som kan opleves over flere årstider inde fra huset.